Uit een laatste enquête, afgenomen bij onze klanten in 2023, gaf 87% een maximale score op de tevredenheid over onze opleidingen.

Business Master

Business Master is een coaching traject voor ondernemers in de beauty sector bestaande uit een module gericht op rendabiliteit, een module gericht op verkoopsucces en een laatste gericht op mindset.

Een Business Master gaat niet enkel ‘the extra mile’ wat service betreft, maar zet ook achter de schermen alles op een rij om zijn of haar business te boosten en meer omzet te genereren. Krijg nieuwe inzichten in ondernemen en optimaliseer je beauty business.
 

Meer informatie

Elise Sien Phyllis kijken in hun cursus Business Master in onze IBS Skin Clinic

Skin Expert

Deze niet merk gerelateerde Skin Expert traject gaat gedurende 6 dagen uitgebreid in op de huidanatomie, cosmetologie en pathologie van de huid.

De theorie wordt afgewisseld met handige praktijktips zoals het intakegesprek en demonstraties van diverse apparatuur. Alsook krijg je inzicht in de diverse klantentypes en leer je alle opgedane kennis op klantenniveau te verwoorden.

Een volledige lesdag wordt gewijd aan de relatie voeding en de huid. Het traject wordt afgesloten met het juiste verkoopsadvies voor je klant.

Meer informatie

 

Phyllis geeft les in de opleiding Skin Expert in onze IBS Skin Clinic

JA Expert

JA Expert is een traject bestaande uit verschillende lesdagen waarna je helemaal klaargestoomd wordt om jezelf een Juliette Armand Expert te noemen. Tijdens JA Expert komt zowel Elements, de verschillende Skin Boosters als Ameson (=mediceuticals) aan bod. Elke opleiding bestaat uit een grondige theorie opleiding waarbij we stil staan bij de filosofie, step up products en treatments, ingrediënten, technologieën, bewezen resultaten, protocollenleer, …  Naast de theorie hebben we telkens ook een praktijkgedeelte waarbij je zowel de behandeling uitvoert als aanvoelt.

Meer informatie

Elise die uitleg geeft tijdens de opleiding JA Expert van Juliette Armand in de IBS Skin clinic

PM Expert

PM Expert is een driedaagse opleiding waarin we je volledig onderdompelen in ‘When results meets relaxation’. We ontdekken in het theoretische gedeelte wat green chemistry is, staan stil bij de missie & visie achter Philip Martin’s, leren je alles over de ingrediëntencomplexen en technologieën, product- en protocollenleer, … Gekoppeld aan de theorie leren we de beste behandelingen en producten adviseren om verschillende huidissues te behandelen. Na deze theoretische inzichten gaan we over naar de praktijkbehandelingen waarin we zowel behandeling aanvoelen als uitvoeren.

Meer informatie

Praktijk opleiding in de IBS Skin Clinic