For all your summer moments.

Zonneproducten Philip Martin's

Before the sun

 

Geef de huid een optimale bescherming tegen zonneschade met de Sun Tan SPF 30 of Sun Tan SPF 50. Deze zonne-emulsie bevat de nieuwste generatie fotostabiele filters en biedt een effectieve bescherming tegen UVA- en UVB-stralen.

Al een beetje meer gebruind? Dan heeft de huid voldoende met de Sun Tan Oil SPF 15 voor het lichaam en haar die de bruine kleur verbetert waardoor het intenser wordt en de huid gehydrateerd blijft. Het beschermt tegen UVA- en UVB-stralen dankzij de aanwezigheid van fotostabiele filters.

Sun Tan Oil Philip Martin's

During the sun

Verfrissing zoeken tijdens de warme zomerdagen is verleden tijd dankzij onze BESTSELLER Fiji. Deze verfrissende mist biedt verlichting en welzijn, ideaal voor lichaam, gelaat en haar. Met zijn combinatie van actieve ingrediënten biedt Fiji onmiddellijke frisheid en helpt het de bruine kleur te versterken. Het verfrist, hydrateert en laat de huid zacht aanvoelen met een delicate zomergeur.

Met Kauai gaat iedereen zorgeloos de zee of het zwembad in. Dit is hét product om haar te beschermen tegen chloor en zout. Kauai is rijk aan functionele actieve stoffen en heeft tot doel een echte barrière te vormen. Het helpt de structurele integriteit van het haar te bewaren en behoudt de keratinestructuur waardoor het mooi en glanzend blijft.

Fiji Sun System van Philip Martin's

After the sun

Ook na het zonnebaden is het essentieel om de huid optimaal te blijven verzorgen. De After Sun is een snel absorberende gelaats- en lichaamscrème, ideaal na blootstelling aan de zon. De formule helpt de hydratatie van de huid aan te vullen, biedt verlichting en maakt de huid zacht en fluweelachtig.

De zon kan niet enkel de huid beschadigen, maar ook het haar. Breng het haar opnieuw in balans dankzij de Sun Wash, een zachte shampoo voor lichaam en haar dat de huid en het haar helpt opnieuw in balans te brengen na blootstelling aan de zon. Afsluiten kan met de Sun Rinse. Beide formules bieden langdurige, diepe hydratatie, zorgt voor verlichting en maakt de huid zijdezacht. Het perfecte duo voor het verlengen van de zomerkleur en het verwijderen van alle residuen die zich ophopen tijdens blootstelling aan de zon: UV-filters, zout, chloor en zand.

sun system philip martin's
Let's get that summer glow!

Interesse in de Sun System van Philip Martin's? Vul het contactformulier in en wij koppelen zo snel mogelijk naar u terug.