Body Detoxifying

Ontgiftende therapie en lymfatische decongestie met ARTICHOKE 2.5% en BIOGENIC CAFFEINE 40%.

Biogenic Caffeine bevordert de hydrolyse van triglyceriden in vrije vetzuren en glycerol, vermindert de vetopslag, ontlast en reguleert de vochtretentie, verbetert de bloedcirculatie en helpt cellulite te verminderen.

Artichoke extract stimuleert het lymfedrainagesysteem door het vasthouden van vocht in de weefsels te verminderen. Het regelt de afbraak van vetten in vetweefsel en stimuleert de functie van lipolyse.

Actie: Decongestie, ontgifting, antioxidant, anti-cellulite

Indicaties: Celluliyte, waterretentie

Body Detoxifying Philip Martin's

Fat & Cellulite

Anti cellulite behandeling ter bevordering van de lipolyse met FAT & CELLULITE met actieve peptiden en boosterpeptiden om de werkzaamheid van de actieve bestanddelen te versterken. Het bevat biomimetische peptiden, Biogenic caffeïne, L-Carnitine & Artichoke waardoor het proces van lipolyse en ontgifting versnelt.

Biogenic Caffeine bevordert de hydrolyse van triglyceriden in vrije vetzuren en glycerol, vermindert de vetopslag, ontlast en reguleert de vochtretentie, verbetert de bloedcirculatie en helpt cellulite te verminderen.

Artichoke extract stimuleert het lymfe drainagesysteem door het vasthouden van vocht in de weefsels te verminderen. Het regelt de afbraak van vetten in vetweefsel en stimuleert de functie van lipolyse.

L-Carnitine is een aminozuur dat van nature in het lichaam wordt geproduceerd en dat nodig is voor de vethy-drolyse en voor de productie van metabolische energie.

Biomimetische peptiden bevorderen de lipolyse en verbeteren de elasticiteit van de huid.

Actie: Bestrijden van cellulite, lipolyse, ontgifting, versteviging.

Indicaties: Cellulite, vochtretentie, verlies van stevigheid en elasticiteit.

Fat & Cellulite philip martin's

Body Firming

Lichaamsverstevigende therapie met een combinatie van SILICIUM 0.5% en DMAE 4%.

Silicum is een onderdeel van elastine en collageen en regelt de proliferatie van fibroblasten, terwijl het de regeneratie van elastische en collageenvezels bevordert. Afwezigheid of vermindering van Silicium veroorzaakt degradatie van het bindweefsel resulterend in een slappe huid. Het bindt vocht in de huid en werkt als antioxidant door vroegtijdige huidveroudering tegen te gaan. Vanwege zijn ontgiftende eigenschappen wordt het gebruikt tegen donkere kringen en gezwollen ogen. Tegelijkertijd functioneert het als een drager om opname van actieve ingrediënten te bevorderen.

DMAE herstelt het eiwitnetwerk van collageen en elastine, maakt de elasticiteit van de huid strakker en verhoogt de consistentie van het weefsel, creëert een lifting-effect, verzacht rimpels en werkt in tegen vrije radicalen door bescherming tegen oxidatie te bieden.

Actie: Elasticiteit, versteviging, regeneratie, verjonging, hydratatie.

Indicaties: Slappe huid, verlies van stevigheid en kleur.

Body Firming

Butt Lift

Liftende behandeling voor verslapte billen en zitvlak.

butt lift
Ik heb interesse in Philip Martin's body collection