Een cosmetic drone is een doelgericht transportsysteem voor actieve ingrediënten en peptides. De receptoren van de cosmetic drone gaan in de huid op zoek naar hun targetcel en brengen zo de peptide veilig en stabiel waar deze hoort.

Thavma Therapy

De Thavma ofwel ‘miracle’ therapy is de alternatieve of aanvullende behandeling voor botox injecties. Het ‘effectox’ peptidencomplex is erop gericht de spiercontracties in het gelaat gevoelig te verminderen. Al na één behandeling ziet u het ongelooflijk effect van dit botox-like fenomeen.

Thavma Therapy Juliette Armand

Chronos Therapy

Door de Chronos 4D technologie en cosmetic drones worden de natuurlijke biochemische processen van de huid geactiveerd die bescherming bieden tegen dehydratatie, chrono aging, fotoaging en aging door andere externe factoren. Het zorgt voor een instant volume- en vochtherstel en biedt een alternatief en aanvulling op mesotherapie en fillers.

Chronos Therapy Juliette Armand

Opsis Therapy

De Opsis Therapy is een niet-chirurgisch alternatief voor een ooglidcorrectie, met een slimme mi van antioxidanten die een drainerend en verhelderend effect hebben. Gericht op de oogcontour, pakt deze behandeling verslapping, fijne lijntjes, donkere kringen en wallen aan. De formule omvat het botox-achtige ‘Effectox-complex’ en de ‘Eye anti-tox’ technologie, voor een jeugdige uitstraling zonder operatie.

Opsis Therapy Juliette Armand

Apocalypsis Therapy

De Apocalypsis Therapy biedt een alternatief voor chemische peelings door gebruik te maken van een krachtige combinatie van kruiden en zuren met een concentratie van maximaal 40%. Deze mix speelt een actieve rol in het vernieuwen van de cellen, wat resulteert in verbeteringen bij rimpels, verkleuringen, littekens en vlekjes. Hierbij kan de huid vernieuwen in slechts 5 dagen.

Apocalypsis Therapy Juliette Armand

Schema Therapy

Deze lichaamsbehandeling is de oplossing voor slechte doorbloeding, cellulite, lokale vetophopingen en verslapping. Schema biedt een niet-chirurgisch alternatief voor liposuctie. Met behulp van de cutting-edge technologie genaamd PH.A2 wordt het lipoyse proces geactiveerd, waardoor lokale vetophopingen worden aangepakt.

Schema Juliette Armand
Pijlers Skin Boosters Juliette Armand
Ik heb interesse in Skin Boosters