Artificiële Intelligentie als kracht

Artificiële Intelligentie modificeert parameters op basis van de afstand tussen de elektroden, waardoor de gewenste intensiteit behouden blijft. Traditionele RF-systemen werken op verwarming van weefsel, dit vermogen wordt vaak weergegeven in watt. Deze meting is echter misleidend omdat enkel het piekvermogen wordt weergegeven en dit niets zegt over de weerstand die de huid levert op het moment van behandeling.

Het geavanceerde A.I.-systeem van Vossman meet het weefsel en de kilocalorieën waarop je werkt. Hierdoor stelt het systeem automatich de perfecte parameters in wat ervoor zorgt dat er optimale resultaten verkregen worden. De verbruikte kilocalorieën worden gedurende de behandeling weergegeven op uw toestel. Via deze uiterst precieze technologie wordt het volledig weefsel opgewarmd tot in de diepe lagen, waardoor er meer kilocalorieën verbrand worden en snellere resultaten bekomen worden in tegenstelling tot klassieke radiofrequentie.

Milesman Vossman

Wat maakt Vossman nog uniek?

  • De monopolaire radiofrequentie wordt via de extracellulair en intracellulaire weg doorgegeven aan het behandelde weefsel.
     
  • Daarnaast biedt de near-touch-technology de mogelijkheid om het toestel te besturen zonder het scherm aan te raken. Het beeldscherm reageert op bewegingen van uw vinger, wat het zeer hygiënisch maakt om te besturen tijdens een behandeling.
     
  • Met een login kunt u zich inloggen op het Vossmal Cloud System. Dit omvat een app met meer dan 60 vooropgestelde protocollen die gekoppeld zijn met het wereldwijde Vossman Cloud. Hierin worden de parameters die de beste resultaten bekomen opgeslagen en zijn deze onmiddellijk beschikbaar.
Milesman Vossman

Wat kunnen we behandelen?

Vossman behandeling

5-in-1 RF

Capacitief (dermaal)

Resistief (hypodermaal)

Arm cuffs

Geef met de arm cuffs radiofrequentie door aan de huid van uw klant via uw beide handen. Dit maakt behandelen op botox, fillers en threads mogelijk, alsook een behandeling tijdens de massage van uw gelaatsverzorging. 

Total body heating 

Warm de volledige huid van gelaat tot voetzolen op tijdens de wachttijd, voordat de klant de behandeling start. Dit stimuleert de algehele microcirculatie waardoor de behandeling geoptimaliseerd wordt. 

Body belt

Voor de behandeling van de buik tijdens een gelaatsverzorging.

Milesman Vossman

Demo aanvragen