“Onze passie voor uw schoonheidszaak én onze vele tevreden klanten zijn onze grootste drijfveren. Elke dag opnieuw.”

Uw beauty salon of clinic, onze passie!

Onze branche groeit en evolueert voortdurend. Dagelijks staan wij in contact met meer dan 250 schoonheidsspecialistes en spelen we in op hun noden en behoeftes. Wij bieden schoonheidssalons het nodige advies bij de zoektocht naar het meest passende cosmeticamerk, de juiste apparatuur en/of opleiding.

Wij zijn exclusieve verdeler in België en Luxemburg voor het Griekse cosmeceutical merk Juliette Armand en het Italiaanse organisch merk Philip Martin’s. Naast de verdeling van cosmeceuticals is I.B.S. tevens exclusieve verdeler in België en/of Nederland van diverse apparatuur.

Binnen onze Academy begeleiden we u tot expert in het vak. Door onze jarenlange ervaring in cosmetica en management support begrijpen wij als geen ander uw dagelijkse noden en zorgen. Wij gaan dan ook continu op zoek naar die topproducten én dienstverlening die voor u het echte verschil maken. Naast onze producten en diensten zorgen we ook voor opvolging en begeleiding om uw salon naar een hoger niveau te tillen.

 

Innovative Beauty Solutions team

Uit onze laatste enquête gaf 98% van onze klanten aan dat onze professionaliteit en kennisniveau uitmuntend is in vergelijking met andere samenwerkende partners.

Ons doel is om onze klanten te begeleiden ‘to the next level’ tot de meest professionele en innovatieve beauty professionals op de markt.

 

Phyllis Innovative Beauty Solutions behandeling beauty professionals

Wat onderscheidt ons?

  1. Volledige ondersteuning: We bieden niet enkel hoogwaardige mediceuticals, Europese apparatuur en trainingen, maar ook een volledige service die aansluit op de behoeften van uw instituut. V
     
  2. Deskundig advies: Ons team van experts staat altijd voor u klaar om deskundig advies te bieden en te helpen bij het vinden van de juiste oplossingen voor uw instituut zoals productkeuze, marketingstrategieën of behandelingen,...
     
  3. Flexibiliteit en Maatwerk: Of u nu een kleiner schoonheidsinstituut runt of een groter salon beheert, we passen onze service aan om aan uw eisen te voldoen.
     
  4. Betrouwbaarheid: Bij Innovative Beauty Solutions streven we naar betrouwbaarheid in alles wat we doen, dit zowel in onze producten als onze service.
Phyllis Demeulenaere Innovative Beauty Solutions