Een eeuwenoude japanse traditie

De oorsprong

De headspa kent zijn oorsprong in de eeuwenoude tradities van de Japanse cultuur, waar massages en wellness een integraal onderdeel zijn van het dagelijks leven. Het concept van het masseren van de hoofdhuid als een therapeutische behandeling is afkomstig vanuit de Japanse geneeskunde, waarin het stimuleren van meridianen en het bevorderen van de circulatie van levensenergie, of “ki”, centraal staan. Deze traditie is geëvolueerd en aangepast door de tijd heen, en tegenwoordig wordt de Japanse headspa beschouwd als een moderne wellnessbehandeling die zowel ontspanning als therapeutische voordelen biedt.

 

wat is een headspa?
Not your typical headspa

Philip Martin's Headspa

Philip Martin's Headspa onderscheidt zich door het gebruik van biologische en natuurlijke ingrediënten van hoogwaardige Italiaanse kwaliteit, wat een holistische benadering van hoofdhuid- en haarverzorging garandeert. De kern van deze unieke ervaring ligt in het harmoniseren van de hoofdhuid met het bevorderen van gezond haar, terwijl tegelijkertijd een diep gevoel van ontspanning wordt gestimuleerd. Een headspa treatment bij Philip Martin's is niet zomaar een behandeling; het is een full experience behandeling die verrijkt wordt met aromatische oliën die de zintuigen prikkelen.

De voordelen van een headspa met Philip Martin's liggen zowel op esthetisch als op therapeutisch vlak: het reinigt en hydrateert de hoofdhuid, stimuleert de haargroei, vermindert roos en verbetert de algehele gezondheid van haar en hoofdhuid. Bovenal biedt het een unieke vorm van stressverlichting en ontspanning.

philip martin's headspa
Ik wens meer info of een demo rond de headspa
Sit back and relax

Headspa Treatment

Bij Philip Martin's trakteren we jou op een all-in scalp, hair en facial treatment, die gedurende anderhalf uur vier zintuigen prikkelt: horen, ruiken, voelen en zien.

De behandeling begint met een grondige analyse van je haar en hoofdhuid, gevolgd door een gepersonaliseerde behandeling met de hoogwaardige producten van Philip Martin's, waar gebruik wordt gemaakt van specifieke behandel- en relaxatieprotocollen die zijn afgestemd op jouw huid en haar.

headspa treatment philip martin's

Veelgestelde vragen

WAAROM AAN JAPANSE HEADSPA AANBIEDEN?
  • Stressvermindering: een headspa draagt bij aan je fysieke en mentale gezondheid, helpt stress te verminderen doordat er een diepe ontspanning ontstaat.
  • Grondige hoofdhuidverzorging: de huid wordt grondig gereinigd en er worden verschillende producten ingezet om de hoofdhuid te verzorgen en ook eventuele hoofdhuidproblemen aan te pakken.
  • Luxueuze haarverzorging: lokken worden intensief behandeld en verzorgd, we zetten tools in om een betere inwerking van de ingrediënten te hebben. 
  • Balans en welzijn: we maken een combinatie van traditionele Japanse technieken en hoogwaardige producten en ingrediënten. 
  • Stimulerend: het zorgt voor een vermindering van haaruitval en een bevordering van de haargroei.
BIJ WIE RADEN WE EEN HEADSPA AAN?

Een headspa is aan te raden bij mensen die last hebben van jeuk, schilfertjes of andere huidproblemen of klanten die gewoon een moment van ontspanning wensen. Kortom: deze behandeling kan bij iedereen worden uitgevoerd en wordt steeds aangepast aan de natuurlijke hoofdhuid- en haarconditie.

WANNEER KAN IK BETER GEEN JAPANSE HEADSPA UITVOEREN?

De headspa behandeling is niet geschikt als je extensions heb of wanneer mensen last hebben met langdurig plat te liggen op de rug. De klant plant de behandeling ook best 1 tot 2 weken in voor een andere behandeling of kleuring.

IS EEN HEADSPA GESCHIKT VOOR KLANTEN MET HAARUITVAL?

Wanneer iemand last heeft van haaruitval is een headspa zeker te adviseren. We gebruiken specifieke producten die de haargroei bevorderen, alsook werken we op een verbetering van de doorbloeding die ook bijdraagt aan het groeien van onze haren.

HOE VAAK MOET IK EEN HEADSPA UITVOEREN PER KLANT?

Afhankelijk van de hoofdhuid- en haarconditie geven we na de eerste behandeling ook een persoonlijk hair treatment en thuisverzorgingsadvies mee. Je kan een headspa behandeling maandelijks uitvoeren. Bij specifieke issues kijken we wat de hoofdhuid nodig heeft en passen we de frequentie aan.

WAT MAAKT EEN HEADSPA BIJ PHILIP MARTIN'S ZO UNIEK?

Bij Philip Martin's maken we gebruik van hoogwaardige, kwalitatieve en resultaatgerichte ingrediënten. De klant krijgt een all-in treatment waarbij de scalp, haar en huid worden behandeld. Deze unieke full experience prikkelt zoveel mogelijk zintuigen en eventuele hoofdhuidproblemen en haarlengtes worden intensief behandeld aan de hand van specifieke protocollen.

Let's get in touch