Phyllis Innovative Beauty Solutions

“Mijn doel is het uplevelen van de beauty business, daarom trekken we steeds beauty professionals aan die dezelfde inzichten willen verwerven. Voor mij is het aanbieden van een totaalpakket zoals kennis, kwaliteit en innovatie een absolute meerwaarde, daar haal ik dagdagelijks mijn enorme dosis energie uit.” - Phyllis

Na jarenlange passie voor huidverbetering en skincare maakte ik in 2011 mijn droom waar: de oprichting van Innovative Beauty Solutions. Het begon allemaal met Max-laser en het verstrekken van dienstverlening in definitieve ontharing voor schoonheidszaken over volledig Vlaanderen. Intussen zijn we exclusief verdeler van de Milesman diodelasers voor de BENELUX.

Bij een internationale beurs maakte ik kennis met Juliette Armand, Griekse topcosmeceuticals. Er was onmiddellijk een klik met Loulia Armagou en ik merkte algauw dat we qua visie op skincare op dezelfde golflengte zaten. Dit resulteert op het succes van dit cosmeticamerk in België! Na een golden award in 2023 en de innovaties die eraan komen ben ik nog steeds razend enthousiast over dit fantastische merk.

Philip Martin’s kwam er na een aantal jaar bij. Ik werd zelf gecontacteerd door Mauro Trimigliozzi (the face behind the brand) voor een eventuele samenwerking. Mauro is even gepassioneerd door werkstoffen in cosmetica als ikzelf. Dit merk had dan ook mijn hart gestolen na een intrigerend gesprek over de oorsprong, de passie en holistische visie waaruit PM is gestart.

Wij bieden onze eigen beauty opleidingen aan

Mijn doel is het uplevelen van de beauty business, daarom trekken we steeds beauty professionals aan die dezelfde inzichten willen verwerven. Van daaruit is de Academy ontstaan, een trainingscentrum waar we dagdagelijks onze kennis en expertise delen met onze klanten. Voor mij is het aanbieden van een totaalpakket zoals kennis, kwaliteit en innovatie een absolute meerwaarde, daar haal ik dagdagelijks mijn enorme dosis energie uit. Een fantastisch team met passie en inzicht, het oplossingsgericht meedenken met onze klanten daar doen we het voor en dat verklaart het succes van I.B.S.

Het team achter I.B.S.

Je leest het goed, Phyllis haar doel is om een vaste schakel in de Belgische cosmeticabranche te worden. Hét aanspreekpunt voor gepassioneerde schoonheidsspecialistes die zich constant willen bijscholen en zowel kwaliteit willen aanbieden in hun producten, apparatuur als in hun kennis. En dit maakt ze met een sterk team, werkelijkheid.

Ons team bestaat uit 9 straffe dames met elk hun kwaliteiten, die ze dan ook uitstralen binnen hun vakgebied.

Maak kennis met het team!

De K.O.A.C.H aanpak

Onze waarden

I.B.S is gebouwd op volgende waarden, de waarden die het bedrijf constant naar een hoger level tilt.

KNOWLEDGE IS POWER - Divers aanbod aan opleidingen in onze academy

OBSERVE -TO -COACH - Door een grondige screening van jouw salon coachen we bij het opstellen van promoties, minitrainingen en productplacement.

ALLROUND BEAUTY SERVICE - Ons ruim aanbod van producten, toestellen, make-up, parfums en opleidingen biedt ondersteuning op elk vlak.

CO-BUSINESS PARTNER - Ons sterk partnership met onze klant vormt de basis van ons succes. De groei van hun business, is onze prioriteit en daarom ondersteunen wij door het geven van 6-wekelijkse gratis opleidingen, bezoeken, business classes,...

HUMANITY - Als persoonlijk bedrijf, zorgen wij voor een persoonlijke aanpak.

Deze waarden straalt ieder van ons dan ook ten volle uit. Ons I.B.S team staat keer op keer klaar om

Wil je ons graag beter leren kennen?

Contacteer ons