Bij I.B.S hebben we vier takken waar we ons op toe spitsen: cosmetica, apparatuur, academy en de Skin Clinic. In deze blog vertellen we jou hier graag alles over!

Innovative Beauty Solutions (I.B.S.) wat doen wij?

Cosmetica

Cosmetica

Juliette Armand

Onder de tak van cosmetica vallen twee prachtige merken met ieder hun kwaliteiten waarvan wij, I.B.S., exclusieve verdeler zijn in België. Enerzijds het Griekse merk Juliette Armand, onder het motto ‘advanced skincare’, die zich vooral gaat gaan specificeren in medisch-esthetische cosmetica. De stichtster, Dr. Loulia Armagou benadert schoonheid vanuit wetenschappelijk onderzoek. Met een team van chemisten, biologen, artsen en huidtherapeuten ontwikkelen ze de meest innovatieve formules met gedocumenteerde effectiviteit.

juliette armand
Cosmetica

Philip Martin's

Anderzijds hebben we Philip Martin's, die zich meer op het holistische aspect inzet. De producten bevatten zuivere, healthy en hoogwaardige ingrediënten in combinatie met innovatief wetenschappelijk onderzoek bieden ongeziene resultaten. Deze next-generation cleanicals vormen de toekomst binnen de cosmetische sector.

philip martin's

Apparatuur

Binnen een hedendaags instituut is apparatuur ondenkbaar geworden om de beste resultaten te bekomen. Bovendien zorgt het voor een hogere omzet en professionaliteit.

Bij Innovative Beauty Solutions zijn we gespecialiseerd in:

  • Definitieve laserontharing (Milesman Compact Diodelaser)
  • Definitieve laserontharing met vier golflengtes (Milesman Compact Diodelaser Blend Quatro)
  • Lasertechnologie (Blauman)
  • Radiofrequentie (Vossman)
  • Huidverbeterend toestel (TM32)
  • Huidanalyse (Smooth Skin Analyser)
  • Miconeedling (micropen)
  •  

Al onze apparaten zijn van Europese makelij en dragen het CE-label. De CE-markering staat voor de verklaring van de fabrikant dat zijn systemen voldoen aan de meest recente EUR-richtlijnen. Dat maakt dat de toestellen die wij verkopen aan alle wetgevingen van de Europese Unie voldoen waaronder hoge normen voor gezondheid, veiligheid en milieubescherming.

Academy

In onze Academy voorzien we jou van tal van verschillende theorie en praktijkgerichte opleidingen, opleidingstrajecten en workshops. De Academy is geschikt voor professionals in de beauty sector.

Tijdens de verschillende opleidingen gaan we net dat tikkeltje verder om jullie te begeleiden naar echte experts en zetten we alles op alles om jullie business verder te boosten. Alle opleidingen worden gegeven door ervaren trainers in hun vakgebied. Ons motto is dan ook ‘Knowledge is power’.

innovative beauty solutions academy beauty opleidingen

Skin Clinic

Beauty Professionals Only 

Ben je een beauty professional en wens je zelf een me-time momentje met ons in de Skin Clinic? Informeer naar ons aanbod gelaatsbehandelingen en/of laserbehandelingen. 

Laserdiensten Roeselare/Knokke

  • Laserontharing 
  • Blauman (verwijderen van onvolkomenheden zoals gepigmenteerde laesies, vasculaire laesies, milia, acne, ...)
innovative beauty solutions skin clinic