Ik heb interesse in Philip Martin's body collection

Body cleansing

Producten samengesteld voor de reiniging van het lichaam. De reinigingsproducten zijn ideaal om de opname van latere behandelingen te vergemakkelijken.

Body cleansing

Body exfoliation

Producten geformuleerd voor de lichaamsscrub om de huid te regenereren en onzuiverheden te verwijderen. De huid hervindt haar zuiverheid en haar natuurlijk evenwicht. 

Body exfoliating

Body tonic

Producten om het lichaam te hydrateren en te tonifiëren, het evenwicht te herstellen en het metabolisme en celuitwisseling tussen de opperhuid en de lederhuid te verhogen. De verstevigende producten zijn geschikt voor elk huidtype en geven op elk moment van de dag hydratatie, verlichting en welzijn aan de huid.

Body tonic

Body creams

Crèmes samengesteld voor elke specifieke behoefte van huid. Hydrateren, modelleren, toning en het tegengaan van huidimperfecties zijn enkele van de acties die de producten kunnen brengen.

Body creams

Mud cream

Een moddercème om het lichaam vorm te geven en slanker te maken. Dankzij de hoge concentratie van de actieve bestanddelen ziet de huid er vanaf de eerste toepassing compacter, gehydrateerd en zacht uit.

Mud cream

Oils & body butters

Ideaal voor een massageritueel. Hebben een hydraterende, voedende, antioxiderende, elastiserende en verstevigende werking.

Oils & body butters