Technische kenmerken

― Golflengte: 8.000nm-12.000nm

― Handstukken: 1x dermabrasiepen met 9 diamanttips, 1x ozon, 2x gelaat thermophoresis, 1x lichaam thermophoresis, 4x body plates

 

 

 

Voedingsspanning: 220V

Afmetingen: 34x40x25cm

Gewicht: 6 kg

Renew your skin

Microdermabrasie

Diamantmicrodermabrasie is een gecontroleerde, niet-invasieve mechanische peeling waarbij we werken op epidermaal niveau en de corneocyten gaan losmaken. Het verbetert de uitstraling, teint en glow van de huid en herstelt de elasticiteit.

Deze unieke vorm van microdermabrasie verschilt van andere dermabrasiesystemen die vaak kleine krasjes veroorzaken met huidschade als gevolg. De dermabrasiepen is uitgerust met 3 handstukken waarop verschillende diamanttips kunnen op worden bevestigd met verschillende diameters en korrelgrote. Daarnaast bevat het handstuk een vacuümsysteem dat de corneocyten en andere afvalstoffen hygiënisch naar een filter afvoert.

Afhankelijk van de huidtextuur en de te behandelen zone kiezen we een diamant tip waarbij we op niveau van stratum corneum, de corneocyten verwijderen. Daarnaast kan deze ultra preciese tip nauwkeurig moeilijke zones, zoals ogen en mond behandelen.

behandeling met de tmx6

Waarom TMx6?

Tijdbesparend

Face & body in éénzelfde behandeling 

Veelzijdig

Voor elke huidconditie

Diamentdermabrasie

Veiligste manier van dermabrasie 

Medisch onderbouwd

 

 

✔ Biedt optie tot aanbieden van meerdere nieuwe behandelingen én combinatiebehandelingen 

✔ Geen celvernietiging

✔ Epidermaal en dermale behandeling