Pre Shampoo, Shampoo, Conditioner en Masks

CLEANSING

Elke Pre Shampoo, Shampoo, Conditioner en Masker is ontworpen om de huid weer in balans te brengen, te normaliseren en te reinigen zonder het haar aan te vallen en met respect voor de juiste pH van de huid. Elk product is speciaal ontwikkeld voor een bepaalde huid- en haarafwijking.

Pre Wash

Wash

Rinse & Mask

philip martin's cleansing
Reconstruction & Hair Loss Treatment

TREATMENT

Reconstructie

De oneindige natuurlijkheid en de terugkeer naar welzijn. De unieke glans, het gedisciplineerde en zijdezacht aanvoelende haar zijn de resultaten van de onmiddellijke en langdurige professionele behandelingen in de Reconstruction-lijn van Philip Martin's. 

Behandeling tegen haaruitval

Voedend, versterkend en voorkomt haaruitval met de Hair Loss Treatment van Philip Martins. Adjuvante behandeling in de preventie en vermindering van tijdelijke haaruitval, gelinkt aan specifieke problemen zoals stress en seizoenswisseling.

philip martin's treatment
Color System

COLORING

Directe kleur (non-oxidatie)
Zachte kleuring en gemakkelijk te gebruiken. Te gebruiken voor het uiterlijk van het eerste witte haar of voor een trendy gekleurd plukje.

Demi-permanent 
Oppervlakkige en niet-klevende kleuring. Voor wie een andere tint wil, maar die er met een paar wasbeurten weer af kan.

Oxidatie kleur, crème en gel
Dit zijn onze permanente kleuren. Deze voldoen aan 85% van de vrouwen die de kleuringen van Philip Martin kiezen voor hun haar.

Natuurlijke kleuring met kruiden
Het enige 100% natuurlijke product voor diegenen die een kleuring willen zonder enig chemisch middel.

Thuisverzorging
Twee producten kunnen thuis worden verkocht voor kleurbehoud van dienst tot dienst, of om thuis een kleurrijke fantasielok te maken.

philip martin's coloring
Leave In, Waxes, Hairspray en Gel

STYLING & FINISHING

Philip Martin's heeft producten samengesteld speciaal voor het moment van styling, ideaal om hydratatie, volume, vitaliteit, helderheid, hold en kracht aan het haar te geven.

Leave In 

Waxes

Hairspray

Gel

philip martin's styling and finishing producten
Ontsmetting en Ozon

TM3ZM TECHNOLOGIE

Zuivert de moeilijkst schoon te maken plaatsen, neutraliseert omgevingsgeuren en verwijdert de resten van chemische reinigings- en ontsmettingsmiddelen. 

Met de speciale OzoBag-functie kan werkgereedschap worden ontsmet.

In de huid reinigt het de haarfollikel diep, waardoor de ontvankelijkheid voor een volgende behandeling toeneemt. In de lengte van het haar zorgt het voor een reeks opmerkelijke resultaten.

philip martin's TM3ZM
Ik heb interesse in Philip Martin's Haircare