1. BIO-ORGANIC

De bedwelmende balans tussen natuur en wetenschap in innovatie, gepatenteerde en gecertificeerde plantformulecomplexen.

4. LUXE

Philip Martin's brengt luxe aan ieder van ons, met een focus op welzijn van lichaam en geest.

2. GREEN CHEMISTRY

Philip Martin's hanteert een ‘green chemistry’ filosofie, waar bio-compatibiliteit, respect voor het milieu en sociale verantwoordelijkheid de key-elementen zijn. Een combinatie die elk product effectief maakt, zonder het gebruik van giftige stoffen.

5. EENHEID

Een systeem dat evolutie, groei, competentie en vaardigheden omvat op een boeiende manier met een sterke persoonlijkheid. De trainingen, het afvies, de filosofie en de conceptstores zijn ontworpen om elke reis uniek te maken.

3. EEN WERELD VAN GEUREN

De producten van Philip Martin's nemen je mee op een reis waar er sensaties uit geuren en aanrakingen komen en jou als persoon dromen en unieke momenten te laten herbeleven.

THE ESSENTIALS

DETOX

Inspelen op en behandelen van verschillende afwijkingen aan hoofdhuid en haar, te beginnen met een dieptereiniging. De hoofdhuid en het haar wordt gereinigd met krachtige, niet-agressieve producten.

HYDRATATIE

Bestrijd problemen veroorzaakt door klimatologische of chemische factoren met producten die rijk zijn aan actieve ingrediënten die elasticiteit en zachtheid bieden.

RECONSTRUCTIE

Geef welzijn en glans terug. Gedisciplineerd en zijdezacht haar zijn de resultaten van de professionele behandelingen in de Reconstruction lijn.

Philip Martin's Haircare Lijnen

VOLUME

Hydraterend, voedend en verstevigend. De speciale combinatie van ingrediënten voor fijn haar geeft kracht en elasticiteit en zorgt voor welzijn.

KLEUREN

Kleuren brengen levendigheid. Bij de basis van kleuren ligt de aandacht voor de verzorging van het haar, dat altijd helder en gezond blijft.

RELAX

Elke wasbeurt en behandeling zorgt voor ontspanning, sensatie en onweerstaanbare emoties waar alle zintuigen worden aangesproken.

Philip Martin's haircare lijn
Professional & Retail

PRODUCTS TO 360°

We houden van de zorgvuldige keuze van ingrediënten voor al onze producten. Ze worden gemaakt met botanische ingrediënten van natuurlijke en biologische oorsprong, waarbij de zoektocht naar kwaliteit en welzijn wordt samengevoegd om een grote effectiviteit en maximale zorg te bieden aan klanten en operators in de sector.

Hoofdingrediënten: Jojoba Oil, Calabrian Orange Essence, Italian-grown Aloe en Moringa Seed.

Philip Martin's Haircare ingrediënten
Ik wens de Black Box Experience aan te vragen

Ben je getriggerd door de filosofie van Philip Martin's, maar wens je deze eens in real life te ondergaan? Ons professioneel Philip Martin's team komt vrijblijvend bij je langs.

Close your eyes, relax and experience the world of Philip Martin's at your salon.