Ik heb interesse in Business Master

MODULE 1 : RE-START YOUR BUSINESS

1. Business talk - 4 december 2023 - 10u-16u

In deze eerste les ontvangt u een businessplan waarmee u gedurende uw verdere carrière als beautyondernemer aan de slag kunt. Het doel van deze training is nieuwe zakelijke inzichten verwerven op vlak van verkoopactieplan, marketingplanning en omzet. Het vooropstellen van een duidelijke missie en visie in onontbeerlijk.
Les 1 geeft u de aanzet om uw beauty business te re-starten!

2. Busy getting money - 5 december 2023 - 10u-16u

Een correcte kostprijsberekening per behandeling is essentieel om uw rendabiliteit beter in kaart te brengen. Uw inzicht in winstgevende en eventueel verlieslatende behandelingen, leert u om een correcte verkoopsprijs te hanteren rekening houdend met uw eigen kostenplaatje.

3. Branding ID - 6 december 2023 - 10u-18u

Marketing onderzoek heeft uitgewezen dat een goeie branding automatisch leidt tot betere salesresultaten. Enerzijds kan u de aandacht trekken door gebruik te maken van kleuren, en anderzijds door de inrichting van uw salon.
In deel 2 wordt uw eigen zaak onder de loupe genomen en ontvangt u persoonlijk advies naar positionering en inrichting.

 

MODULE 2 : SALES SUCCESS

1. Salesboost - 15 januari 2024 - 10u-16u

In deze salestraining wordt een handige structuur opgezet zodat doelen en resultaten adequaat behaald worden. Het doel is vooral een duidelijk inzicht te krijgen in de verkoopstrategie en effectief aan de slag te gaan met praktische tips in onze sector.

2. Let’s talk about socials - 16 januari 2024 - 10u-16u

Welke zijn de beste tools op sociale media om in touch te blijven met uw doelgroep? Deze platvormen worden in deze training verduidelijkt met alle do’s en dont’s. In deze interactieve workshop leert u uw doelgroep perfect te definiëren en uw online vindbaarheid te optimaliseren.

3. Salon Experience - 17 januari 2024 - 10u-18u

Hoe magnetiseer ik mijn beauty business? In deze training leert u het onderscheid te maken op vlak van klantvriendelijkheid -en beleving. Dit resulteert erin uw zaak in no-time naar een hoger niveau te tillen. Alles start met gedragsetiquette en zo leert u van een tevreden klant een beauty fan te maken.

 

MODULE 3 : MINDSET BOOTCAMP

1. It’s a rush - 11 maart 2024 - 10u-16u

Door de dagdagelijkse drukte en routine is het niet eenvoudig om vooropgestelde doelen te bereiken. Het grootste deel van de dag spendeert u met klanten. Bestellingen, boekhouding, marketing en vrije tijd komen hierbij vaak op de laatste plaats. Het doel van deze training is uw agenda te herorganiseren en uw tijd beter in te delen zodat er meer ruimte is voor administratie, creatief denken, facebook- en instagram planning en vrije tijd. Laat u niet managen door uw klanten maar manage vanaf nu zelf!

2. Beauty psychology - 12 maart 2024 - 10u-16u

Waarom is mindset belangrijk? Zonder een positieve mindset is het onmogelijk een succesvolle ondernemer te worden. Vaak zijn irritaties, stress, onstabiele work-life balans, tekort aan zelfvertrouwen de drijfveren om in de negatieve cirkel te blijven zitten. In deze les krijgt u tips om aan uw eigen persoonlijke ontwikkeling, doelen en groei te werken om zo elke dag de beste versie van jezelf te creëren.

3. Cool down - 13 maart 2024 - 10u-18u

Hoe blijven we mentaal en fysiek gezond als ondernemer terwijl we in een rush leven? In deze training staan we stil bij het feit hoe stress ons leven bepaalt en krijgt u praktische tips om mindfull thinking in uw werkdag te integreren.