Weg met de alledaagse laser

Al sinds 1995 wordt laserontharing gebruikt als populaire behandeling voor het verminderen van ongewenst haar, gebaseerd op het principe van selectieve fotothermolyse. In dit proces wordt de geabsorbeerde optische energie omgezet in warmte-energie die onder andere de haarfollikel coaguleert.

Over het algemeen wordt er een golflengtebereik van 650 tot 1.300 nm geacht voor een typische haardiepte van 1 tot 3 mm. Het wordt aanbevolen om te werken tussen 750 en 1.100 nm, waar de ontharingsbehandeling het meest effectief is en beschermt is tegen absorptie van andere chromoforen.

Milesman biedt naast de Compact 810 nm nu ook de Compact Blend voor, de eerste laser op de markt met maar liefst 4 golflengtes.

Milesman Compact Blend 4 Wavelenght

Dé oplossing om het volledig spectrum van patiënten die je kan tegenkomen in je instituut effectiever te gaan behandelen. Het gebruik van een combinatie van verschillende golflengtes (755 nm, 810 nm, 940 nm, 1.064 nm) is al bekend en klinisch bewezen voor laserontharingen, nu ook klaar voor jou om te gebruiken. Het hanteren van 4 golflengtes resulteert in een homogene dekking over het effectieve bereik dat nodig is om de haren te bereiken. 

Milesman Compact Blend 4 Wavelenght

De unieke werking van 4 golflengtes bij laserontharing

De combinatie van de algemeen geaccepteerde 810 nm en de andere bewezen golflengten zou de penetratiediepte en veiligheid voor de donkere huid verbeteren en de behandeling voor verschillende haarkleuren optimaliseren met behoud van het resultaat.

Heeft je klant een fototype III-IV? Dan is de Milesman Compact Blend de perfecte keuze!

Waarom kiezen voor 4 golflengtes in plaats van 3?

  • Bij 755, 810 en 1.064 is een grote ruimte tussen 810 en 1.064 golflengten
  • Bij 810, 940 en 1.064 missen we de zeer belangrijke 755 nm die de fijn en resterende haren behandelt
  • De Milesman Compact Blend dekt effectiever het ontharingsspectrum om een volledige dekking van het gebied terwijl de golflengtekloof geminimaliseerd wordt

 

Technische fiche of prijs aanvragen?

Contacteer ons

Demo aanvragen