Ik heb interesse in PM Expert

Filosofie + products

In deze opleiding zien we de volledige filosofie achter het Italiaanse cosmeticamerk Philip Martin’s. Het step-up behandelplan en de daarbij horende producten en behandelingen worden uitgebreid toegelicht alsook is er tijd voorzien om de praktijk op elkaar in te oefenen.

Het step-up behandelplan, de daarbij horende producten en behandelingen en het zonnegamma worden uitgebreid toegelicht. Tijdens de praktijk voorzien we tijd om deze behandelingen op elkaar te oefenen en kan je ook kennis maken met de TM32 System.

Fangsongmassage

Bij gelaatsbehandelingen horen uiteraard ook massagetechnieken. Tijdens deze training leert u de ontspannende Fangsongmassage, die zijn oorsprong kent in de Oosterse geneeskunde, maar ook het daar bijhorende protocol en de gelaatsmeridianen komen aan bod.

Deeplide- en fingertipmassage

Deepslidemassage, ook wel bindweefselmassage is een krachtige techniek waardoor spier- en bindweefsel diep en stevig worden gemasseerd. Dit heeft uiteraard instant resultaat en kan worden ingezet tijdens heel wat behandelingen. Naast deze intensieve massagegrepen leert u ook de fingertipmassage.

Facial Cupping Massage

Facial Cupping Massage is een techniek waarbij kleine zuignapjes op het gezicht worden gebruikt om een vacuümeffect te creëren. Het is gebaseerd op de traditionele Chinese praktijk van cuppingtherapie, die al eeuwenlang wordt gebruikt om de circulatie te bevorderen, spierspanning te verminderen en het algehele welzijn te verbeteren.

Body system

Tijdens deze training komen alle lichaamsproducten aan bod en de daarbij horende behandelprotocollen. In het praktijkgedeelte voorzien we tijd om deze in te oefenen op elkaar.