Ik heb interesse in JA Expert

Elements

In deze vierdaagse opleiding zien we de volledige filosofie achter het Griekse cosmeticamerk Juliette Armand. De elements-lijn en de daar bijhorende producten en behandelingen worden uitgebreid toegelicht alsook is er tijd voorzien om de praktijk op elkaar in te oefenen. We gaan dieper in op de verschillende chemische peelings en lichten het volledige Peeling System toe in theorie en praktijk.

Fangsongmassage

Bij gelaatsbehandelingen horen uiteraard ook massagetechnieken. Tijdens deze training leert u de ontspannende Fangsongmassage, die zijn oorsprong kent in de Oosterse geneeskunde, maar ook het daar bijhorende protocol en de gelaatsmeridianen komen aan bod.

Deeplide- en fingertipmassage

Deepslidemassage, ook wel bindweefselmassage is een krachtige techniek waardoor spier- en bindweefsel diep en stevig worden gemasseerd. Dit heeft uiteraard instant resultaat en kan worden ingezet tijdens heel wat Skin Booster behandelingen. Naast deze intensieve massagegrepen leert u ook de fingertipmassage.

Facial Cupping Massage

Facial Cupping Massage is een techniek waarbij kleine zuignapjes op het gezicht worden gebruikt om een vacuümeffect te creëren. Het is gebaseerd op de traditionele Chinese praktijk van cuppingtherapie, die al eeuwenlang wordt gebruikt om de circulatie te bevorderen, spierspanning te verminderen en het algehele welzijn te verbeteren.

Thavma & Chronos Therapy

De Thavma ofwel ‘miracle’ therapy is de alternatieve behandeling voor de befaamde rimpelreducerende injecties. Het ‘effectox’ peptidencomplex is erop gericht de spiercontracties in het gelaat gevoelig te verminderen. Al na 1 behandeling ziet u reeds een ongelooflijk voor-na effect. Deze training omvat theorie en praktijk.

De chronos therapy als waardig alternatief op invasieve fillers en mesotherapiëen. Deze meest geavanceerde anti-age behandeling, heeft een innovatieve 4D werking die het verouderingsproces sterk vertraagt. Deze training omvat theorie en praktijk.

Opsis & Schema Therapy

De Schema therapy is een lichaamsbehandeling die een alternatief op liposuctie biedt. De Cutting-Edge technologie: PH -.A2 activeert het lipolyse proces en pakt lokale vetophopingen aan. Deze behandeling wordt geadviseerd bij slechte doorbloeding, cellulite, lokale vetophoping en huidverslapping. Deze training omvat theorie en praktijk.

De Opsis therapy is een alternatief op ooglidcorrectie die bestaat uit slimme antioxidanten die een drainerend en ophelderend effect nastreven. Deze behandeling richt zich uitsluitend naar de oogcontour en behandelt verslapping, rimpels, kraaienpootjes, donkere kringen en wallen. Het complex bestaat enerzijds uit het botox-like ‘Effectox-complex ‘ als de ‘Eye anti-tox’ technologie. Deze training omvat theorie en praktijk.

Apocalypsis Therapy

De Apocalypsis therapy is een alternatief op chemische peelings waarbij de combinatie van kruiden en zuren met een concentratie van max 40%, een actieve rol spelen in de celvernieuwing. Deze versterkt de effectiviteit van onze interventie bij rimpels, verkleuringen, littekens en vlekjes. Deze training omvat theorie en praktijk.

Mediceuticals

In een tweedaagse training leer je alles over de medical esthetical behandelingen op basis van steriele vials en zuivere chemische peelings.

Deze medisch - esthetische behandelingen bieden directe resultaten voor de meest moeilijk te behandelen huidproblemen. Door needling uit te voeren met medische, steriele vials en gebruikt te maken van de hoogste toegelaten concentraties aan zuivere chemische peelings (tot 80% ) kunnen we werken tot in de diepere lagen van de dermis.

We hebben vials met cocktails van actieve ingrediënten en vials bestaande uit 1 actief ingrediënt. Afhankelijk van het klinisch beeld van de te behandelen huid leer je de juiste keuze te maken.

Tijdens het praktijkgedeelte gaan we aan de slag met een CE- goedgekeurde micropen. Deze draadloze pen is zeer licht (werkt niet op batterijen) en uiterst stil. De penetratiediepte kan je instellen vanaf 0 tot 2.5 mm en deze kan je per millimeter aanpassen. Tijdens de opleiding leer je welk huidprobleem je aanpakt op welke instellingsdiepte.

4 verschillende steriele naaldsoorten uit chirurgisch staal zorgen ervoor dat je elk huidtype kunt behandelen inclusief uiterst gevoelige huiden.

De pen kan je instellen op 6 snelheden. Afhankelijk van de zone die je behandelt pas je de penetratiesnelheid aan.