Ik heb interesse in Juliette Armand

Thavma Therapy

You don't have to resort to botox

De THAVMA ofwel 'miracle' therapy is de alternatieve behandeling voor de befaamde botox injecties. Het 'effectox' peptidencomplex is erop gericht de spiercontracties in het gelaat gevoelig te verminderen. Al na 1 behandeling ziet u het ongelooflijk effect van dit botox-like fenomeen.

Thavma therapy

Chronos Therapy

Voor zichtbare huidveroudering

CHRONOS therapy kit als waardig alternatief op de invasieve fillers en mesotherapiƫen.
Deze meest geavanceerde anti-age behandelingskit heeft een innovatieve 4D werking die het verouderingsproces sterk vertraagt.

Chronos therapy

Opsis Therapy

Voor de delicate oogcontour

De OPSIS therapy is een alternatief op ooglidcorrectie die bestaat uit slimme antioxidanten die en drainerend en ophelderend effect nastreven. Deze behandeling richt zich uitsluitend op de oogcontour en behandelt verslapping, rimpeltjes, donkere kringen en wallen. Het complex bestaat enerzijds uit het botox-like (Effectox-complex' als de 'Eye anti-tox' technologie.

Opsis therapy

Apocalypsis Therapy

Complete huidvernieuwing

De APOCALYPSIS therapy is een alternatief op chemische peelings waarbij de combinatie van kruiden en zuren met een concentratie van max 40%, een actieve rol spelen in de celvernieuwing. deze versterkt de effectiviteit van onze interventie bij rimpels, verkleuringen, littekens en vlekjes.

Apocalypsis therapy

Schema Therapy

You don't have to resort to liposuction

De SCHEMA therapy is een lichaamsbehandeling die een alternatief op liposuctie biedt. De Cutting-Edge technologie: PH.A2 activeert het lipolyse proces en pakt lokale vetophoping aan. Wordt geadviseerd bij slechte doorbloeding, cellulite, lokale vetophoping en huisverslapping.

Schema therapy