Gepigmenteerde laesies

Blauman is de perfecte laser om huidonvolkomenheden zoals naevi, seborrheic keratosis, ouderdomsvlekken en nog veel meer te verwijderen in slechts één behandeling.

 

Gepigmenteerde laesies
Vasculaire laesies

Blauman verwijdert kersenangiomen en teleangiëctasieën in slechts één behandeling doordat bloed wordt geabsorbeerd door de innovatieve blauwe lasertechnologie.

Vasculaire laesies
Andere laesies

Blauman kan wratten, fibromen, huidaanhangsels en andere niet-gepigmenteerde laesies zoals milia, talgklierhyperplasie en talgcysten verwijderen.

Andere laesies
Acne

In één sessie wordt de actieve acne verminderd met 69% in de eerste 3 dagen, en 83% na 7 dagen. Folliculaire kanalen worden geopend door middel van de blauwe diodelaser waardoor het sebum vrijkomt. De sebumproductie wordt gereguleerd, schadelijke bacteriën worden gedood en het wondje en de huid er rond wordt gedesinfecteerd en terug gesloten. 92% van de klanten melden verbetering van de acne en scoren de verbetering met 4,39 op 5.

Acne

Voordelen

Enkele sessie

Slechts één sessie volstaat om de imperfectie of de laesie te verwijderen.

Innovatief

Milesman Blauman is de perfecte laser om huidonvolkomenheden te verwijderen, dringt heel licht in de huid en verwijdert op een veilige manier elke vorm van ongewenste dermatologische laesie.

Veelzijdig

Zonder elektrische bistoury of cryogeen nodig te hebben, biedt Blauman onmiddellijke resultaten in combinatie met een pijnloze, nauwkeurige procedure die meerdere behandelingenstoepassingen dekt.

Snel

De gemiddelde duur van één sessie om één laesie te verwijderen is minder dan 10 minuten.

Draagbaar

De laser is gemakkelijk te verplaatsen omdat hij slechts 2,2kg weegt en een diameter van 25 cm heeft.

Geen bloeding

Blauman fotocoaguleert het behandelde gebied en fotocoaguleert het vasculair weefsel.

Nauwkeurig

De spotgrootte is 0,3mm, daarom is het mogelijk om een klein gebied nauwkeurig te behandelen.

Dame met verschillende aandoeningen

Demo aanvragen