Welkom in onze I.B.S. Skin Clinic

Onze I.B.S. Skin clinic is centraal gelegen in Roeselare, vlot bereikbaar via de E403. Hier kan je terecht voor onze theorie- en praktijkgerichte opleidingen. Ook ben je als schoonheidsspecialiste welkom om tal van behandelingen bij ons te boeken, van laserontharing tot huidverbeterende kuren.

Informeer zeker naar ons aanbod

Een tuniek hangt aan de haak in de Skin Clinic. In deze ruimte worden tal van opleidingen gegeven, zoals opleidingen rond huidverbetering, gelaatsmassages, laserontharing, ingrediënten van cosmetica, huidanalyses... aan schoonheidsspecialistes.

Uit onze laatste enquête gaf 75% van onze klanten aan dat onze professionaliteit en kennisniveau uitmuntend is in vergelijking met andere samenwerkende partners.

ONZE WAARDEN

KNOWLEDGE IS POWER

Divers aanbod aan opleidingen in onze academy, vraag naar onze kalender.

OBSERVE -TO -COACH

Door een grondige screening van jouw salon coachen we bij het opstellen van promoties, minitrainingen en productplacement.

ALLROUND BEAUTY SERVICE

Ons ruim aanbod van producten, toestellen, make-up, parfums en opleidingen biedt ondersteuning op elk vlak.

CO-BUSINESS PARTNER

Ons sterk partnership met onze klant vormt de basis van ons succes. De groei van hun business, is onze prioriteit en daarom ondersteunen wij door het geven van 6-wekelijkse gratis opleidingen, bezoeken, business classes,...

HUMANITY

Als persoonlijk bedrijf, zorgen wij voor een persoonlijke aanpak.

Onze klanten begeleiden to the 'next level' tot de meest professionele en innovatieve beauty professionals op de markt

 

Phyllis tijdens de opleiding Skin Expert, waar schoonheidsspecialistes opgeleid worden tot echte huid experts. Huidverbetering staat centraal. Phyllis heeft de huiddoorsnede in de hand om de huidlagen te bespreken.